Imam win7x64 i evo ljudi vise nemrem izdrzat da ne prijavim problem, googlao sam forum i nisam vidio da se vec spominjalo. Dakle radi se o bsodu koji se javlja u 90% slucajeva kod IZLAZENJA iz igre, stisnem "quit game" i dogodi se bsod... Problem nastaje u dxgmms1.sys-u, googlao sam i ljudi imaju slicne probleme no nitko ne nalazi rjesenje, svi kazu da updateam drivere. Svi driveri su latest. File se nalazi u C:\Windows\System32\drivers no postoje jos neki u winsx folder npr. C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-lddmcore_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_07bd8a45fd3dcc23...
Moze li mi netko poslati svoj file ako se razlikuje od mog... (info: slika u privitku)...
Citiraj:
Autor akagirl
znači isplatilo bi se pričekati dok ne izađe SP1, nadam se da bude uskoro
|
Navodno krajem 2010/pocetak 2011 :/...
EDIT: Ako netko ima problema sa konstantnim kickanjem sa msn-a i ostalih IM programa, sa tunnglea i slicnih, ili jednostavno puca veza na internet onda vam je ovo solucija: Control Panel\Network and Internet\Network Connections tamo desni klik na mreznu koja sluzi kao izlaz za net (tj ona koja ide do routera bilo zica bilo bez zice) Properties, Configure, Power Management, maknuti kvacicu/e... Frendu rijesen problem, radili smo ispitivanje i problem je uklonjen, dosta ljudi je to smetalo. Ja nisam imao takvih problema ali sam svejedno maknuo kvacicu, nikad neznas

...