Citiraj:
Autor yedwy
Pa da bi nekoga mogao okaraterizirat ludim moraš prvo vidjet uradke...
Ukratko gle da farmaceutske kompanije "uzgajaju" određene bolesti koje nisu jako opasne ali su jako neugodne (gripe prehlade i sl) i puštaju ih s vremena na vrijeme radi povećanja profita - itekako moguće (tu bi se moglo i diskutirati o nevjerojatnoj mutabilnosti te nesretne gripe, cjepivu protiv karijesa itd) pa čak možda se može okarakterizirati i vjerojatnim, ali sve ostalo kaj Icke kenja su čiste gluposti i to služi samo povećanju NJEGOVOG ugleda, a time i bankovnog računa... Naravno da vlade znaju što se radi ali s obzirom da su njihovi članovi (ili rođaci članova) CEO ili (su)vlasnici tih miltibilijunskih kompanija - pa naravno da neće ništa poduzimati, posebno s obzirom da sve te kompanije plaćaju i dobru lovu u državni proračun na ime poreza...
A što se tiče mind controla i ostaloga - za to im netrebaju virusi čipovi i ostala SF laprdanja, prosječni ljudi smo sasvim dovoljno glupi da su im masmediji sasma dosta za to, najbolji primjer mi i slovenci oko piranskog zaljeva...
|
Hm za ovo prvo

heheh :P
Ali definitivno smatram , da recimo 1976. sa onim slučajem u americi gdje je jedan vojnik valjda umro..... od te gripa svima nam je jasno da su to mućke to je ok.
Ali za ovu specifičnu gripu koja se sad pojavila problem je što su znali za nju prije pojave....... dakle oni su je napravili. I ono što je čovjek reko bar u ovom slučaju potpuno stoji. Simptomi koji su slični ili isti običnoj gripi namjerno da se većina slučajeva i obične pripiše toj gripi. Drugo panika na svakom levelu koja proizlazi iz toga je dovoljna da su sve države ( osim one spomenute na vijestim a

) naručile goleme količine cjepiva ( zarada).
Ali ono što se u globalnoj slici desetljećima odvija kao spajanje država u jednu izjednačavanje novca , vojske i svega je očito ali ono prokleto očito pokupaj nametanja jedinstvene ultimative vlasti nad ljudima. 6 milijardi ljudi je ionako previše , svakim danom je hrane sve manje tehnološkim napretkom sve je više ljudi bez poslova sada su to milijunski iznosi. Ti ljudi su višak, a višak se buni ...... najbolji način ušutkavanja ljudi je njihovo smanjivanje i psihičko zatupljivanje. Truju nas na svakom koraku.
Ali meni je najdraža fora s mobitelom. Uređaj koji šiba poprilično usmjerenu energiju na mikrovalnom principu uz sve dosad predočene dijagrama zračenja stalno govore - štetni utjecaj nikad nije dokazan

Ta mi je najbolja dosad.
A to što se iz elektroničarske struke itekako zna kako djeluje to je druga priča.
Ili ona emisija o neuronima što je bila na tv-u žao mi je što se ne sjećam kako se zvalo ali uglavnom neuroni u mozgu doslovno nakon dužeg korištenja mobitela mijenjaju, i točno se po skeniranju mozga zna u kojoj ruci držite mobitelj po oštećenjima neurona.
Zato ja prebacivam iz ruke u ruku da sj... obje strane jednako roflol.
Mislim da ću se isključit iz teme čisto jer imam osjećaj da ništa nemožemo promijenit.
EDIT : Idem taman zapalit jednu

i to sad je bijeli walter odnijela mi recesija marlboro.