Pomalo, pomalo čekaj objasnit ću. Ne mislim da sam jedini koji je vidio taj film............ a što me navelo da promislim da nisi gledao je tvoj stav prema tvorcu tog filma. Spominjao si vrapće i to. Pa kontam kad ga već smatraš luđakom nisi pogledao luđakovo djelo
Uglavnom, za dosta stvari je jasno da ove organizacije stoju iza njih ali bogami nije mi drago živjeti u takvom odvratno kontroliranom društvu. Mislim da je puno bolje bilo našim roditeljima u njihovo doba mladosti je život imao puno više smisla.
Puno manje opterečenja materijalnim stvarima a i manje ovih zavjera. Iako ih je itekako bilo bar nisu znali za njih. A mi danas znamo a nemamo pojma kako bi se od toga obranili ili postavili prema tome.
Mislim da su stvari u zadnje vrijeme postale extremno opasne po cijelo čovječanstvo. Mislim početak svakog sumnjivog projekta dolazi iz toliko u svijetu hvaljene amerike. Svjetska banka i njihovi članovi bili predsjednici iste.
Svaki rat u koji je amerika uključena uzima kredit kod - svjetske banke.........
Možda najveći problem ljudi je mentalitet. Recimo netko spomene zavjeru odma je lud. A kad mu stavljaju milijun otrova u hranu , piće , cigarete
ljekove, na kraju i kad još uvijek koristimo fosilna goriva koja čine nepopravljivu štetu po zemlju to je kao normalno.