View Single Post
Staro 15.11.2009., 16:54   #85
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
A ti misliš da si prvi čovjek na svjetu koji je otkrio taj film?

Što te to točno navodi na pomisao da ga NISAM pogledao?
Pomalo, pomalo čekaj objasnit ću. Ne mislim da sam jedini koji je vidio taj film............ a što me navelo da promislim da nisi gledao je tvoj stav prema tvorcu tog filma. Spominjao si vrapće i to. Pa kontam kad ga već smatraš luđakom nisi pogledao luđakovo djelo

Uglavnom, za dosta stvari je jasno da ove organizacije stoju iza njih ali bogami nije mi drago živjeti u takvom odvratno kontroliranom društvu. Mislim da je puno bolje bilo našim roditeljima u njihovo doba mladosti je život imao puno više smisla.
Puno manje opterečenja materijalnim stvarima a i manje ovih zavjera. Iako ih je itekako bilo bar nisu znali za njih. A mi danas znamo a nemamo pojma kako bi se od toga obranili ili postavili prema tome.

Mislim da su stvari u zadnje vrijeme postale extremno opasne po cijelo čovječanstvo. Mislim početak svakog sumnjivog projekta dolazi iz toliko u svijetu hvaljene amerike. Svjetska banka i njihovi članovi bili predsjednici iste.
Svaki rat u koji je amerika uključena uzima kredit kod - svjetske banke.........

Možda najveći problem ljudi je mentalitet. Recimo netko spomene zavjeru odma je lud. A kad mu stavljaju milijun otrova u hranu , piće , cigarete
ljekove, na kraju i kad još uvijek koristimo fosilna goriva koja čine nepopravljivu štetu po zemlju to je kao normalno.