15.11.2009., 12:23
|
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
-->
Citiraj:
Autor fanATIk
I ja sam sinoć bacio 35 kn na 2012. Šta reć, nikad dočekat kraj. Tipična američka patetika, ljiga i apsolutna NErealnost. Ne kužim, šta ameri fakat misle da se neboderi ruše i vlakovi padaju u slow motionu? Mislim OK, cijelu scenu napraviš u slow motionu da bi pojačao efekt, al nemre dio readnje u kadru bit u normalnoj brzini a dio slow. I mobilne mreže... Svijet je prekrio il oganj il voda, al lik na podnožu himalaja uredno priča na mobač. Mislim ono... Odem na koncert u Maksimiru i problem je dobit vezu, il probaj poslat sms na novu jaru... Al ovdje mobilni repetitori rade i potopljeni u lavu izgleda.
Ajd, efekti su OK, al to više nije ništa što bi me trebalo iznenadit, dobri su već par godina unazad. Za priču je malo reć da je predvidljiva i klišeizirana.
Ocjena, 4/10.
|
Zašto mora nešt bit realno da bi bilo dobro...i baš kak je napravljen zbog tih scena dominira...Dosad vidim da si kritizirao svaki američki film koji je napravljen sa tim efektima,neznam zašt trošiš svoje vrijeme na takve filmove ako ih nevoliš?
Citiraj:
Autor svebee
al u filmu nema do Rusa 
|
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
|
|
|