View Single Post
Staro 15.11.2009., 02:30   #1193
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ajde da jos malo pljujem po igri, kad vec nisam isao vanka veceras
Meni zivo zanima koliko dugo su oni radili na toj igri, jer ovo je vec smijesno sta mi ova konzola izbacuje. Znaci na svom kompu sam, i malo svrljam po MP mapi, tek toliko da vidim kakve su i to, i alt-tabam ja u windowse da promijenim pjesmu na youtubu, kad mi konzola izleti ko malo cigance na semaforima u Doboju. I citam ja malo sta pise u toj konzoli, kad blah, šok : "execing default_xboxlive.cfg from fastfile" ??!! Molim vas.
Nadalje, kako sam vec malo svrljao po configu_mp, gledam ja i sta ima novo unutra (upozorenje svima:ukoliko upisete i jednu komandu koja nije vec napisana u igri, igra vam se nece upaliti, i meni do sada nije uspjelo niti da bindam neke komande, jednostavno su zakljucali te komande, vrlo vjerojatno su stavili da su "cheat protected". Kad opet jedan fail od strane IW ; "seta sv_hostname "CoD4Host", ma nemojte me vise jebati, da nisu bar mogli promijeniti tu jednu brojku, a ne ostaviti cod4 :/ ovo je vec smijesno. Nadalje, neznam jeste li primijetili (neznam da li je to isto tako i u SP), ali kada raznesete neki auto, on ne eksplodira istog trenutka kao sto je slucaj sa cod4, nego kao da kasni koji trenutak. Ovo vrlo vjerojatno dosta ljudi nebi niti primijetilo, ali eto, neka i to kazem I sto se tice zvukova, vecinu zvukova su samo kopirali iz coda4 (slusajte samo kad se penjete na neki kontenjer, ili kad hodate po nekim limu, identican zvuk codu4), dok mi recimo sva oruzja (doduse, imam samo one 3 pocetne klase) zvuce tako ocajno, da mi je smijesno :/ Bilo je toga jos, ali kad se sjetim, budem napisao
EDIT: za sve one koji slabe konfe, te ako vam fpsi padaju cim pocne neka pucnjava u zatvorenim prostorima (kazem u zatvorenim prostorima, jer tu onda uglavnom lete papiri,lampe,cvijece,glave), upisite seta dynEnt_active "0" , te ako se ocete rijesiti svog tog bljestavila i ostalih pm, upisite seta r_specular "0" . I jedna zamolba za one koji igraju MP na netu, neka pronadju ovu komandu u config_mp.cfg i promijene joj vrijenost sa 0, na 1. Znaci ovako seta drawLagometer "1" , da vidimo da li ova sugava igra bar podrzava lagometar. Te, ako postoji, recite nam kako se krece lagometar.