View Single Post
Staro 14.11.2009., 01:20   #74
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Raven_1 Pregled postova
E sad me to podsjetilo na clanak u Slobodnoj Dalmaciji gdje jedan svećenik izjavljuje:" Ljudi, čuvajte se, u cjepivu je mikročip. - Postoji masovni plan za uništenje čovječanstva, a dijelovi tog plana su različite epidemije i zaraze. Samo cjepivo protiv svinjske gripe, koja sada izaziva masovnu histeriju, u sebi ima mikročip kojim nas se želi kontrolirat." Ocito je on gledao tog lika sa youtubea. Ne mogu vjerovat sto ljudi danas gutaju u medijima, a ovi k'o da se natjecu u gluposti.

Inace neko je trazio podatke, kao tesko doci do njih. Nije uopce tesko. Postoji WHO, European Public Health Alliance i jos mnoge druge gdje se moze puno toga saznati.
Npr. jeste li znali da je u Hrvatskoj 2006. umrlo 1183 ljudi od upale pluca? Jesu li pisali o tome u medijima? NE!
A da je 141 umrlo od tuberkuloze? Jesu li pisali o tome u medijima? NE!
A da je od leukemije umrlo 348 ljudi? Jesu li pisali o tome u medijima? NE!

Što vam to govori?

Meni uglavnom to govori da me čisto zaboli k... za bilo kakvom bolesti. A što je najgore što mi se može desit? Ako me ubije neko sranje koje se zove svinjska gripa, e onda sam zaslužio umrijeti. Inače me ništa slabije od malja ne ruši.