Pozz
U depri sam (

) pa cu krakto opisat problem:
Znači pocelo se lagano desavat prije mjesec dva, a sad je recimo dostiglo neke više nivoe.
Znaci recimo upalim komp, win se diže sve normalno, cujem zvuk u pozadini (odnosno znak da je win gore) ali ekrana nema...ona njegova lampica, svijetli jako slabo. Kroz 2 minute lagano ojačava i napokon monitor se pali i slika se pojačava(odnosno svijetlina). I nakon toga mogu restartat i sve normalno...još 800 puta. taj prvi put, kao da s emonitor "ohladi"?
Ovo mi se ljeti nije dešavalo, ali evo sad se desava. Citao sam nesto koliko sam uspio naic na netu o tome, i ekipa je testirala sa fenom za kosu i zagrijavala prilikom paljenja i ekran se palio brže...malo je smiješno, ali nije nevjerovatno.
Sad, neznam dali ja mogu monitor negdje na servis puknut, ako je i 300 kn popravak, nije bed uopće...samo me zanima dali se moze popravit?Ako se netko susreo s time...
Monitor mi je za 10, i nemislim ga bacat niti ista drugo makar zagrijavao sa brenerom
edit: Da netko nebi na grafu posumnjao, ugl., od 3870x2, 8800GTS 51, 3870, x1800, 8800gts320 pa do s3 trio, sve isti problem.