Pratim vec dosta dugo ovu temu i samo mogu rec da nakon sveega sto sam tu procito - igra me iznenadila! Barem SP jer to jedino igram MP nikad nisam ni pokusao. Igru "posudim" odigram SP i pobrisem. :P Neznam grafika mi je przakon u igri, oruzja jos bolja, misije su prelude i originalne ( spustanje na onom s skijama po snjegu!, ubijanje taoca na aerodromu... ). Mozda se cak odlucim i na kupovanje ovog dijela jer mi je najbolji do sada po sveu sto sam vidio u SP. Kad sam procito ovu temu mislio sam da ce IW napravit sranje ko vecina drugih izdavaca koji samo prebace igru s ps3 na pc pa sve steka i treba imat Quad-Core da bi se igra normalno vrtila, ali ipak nisu to napravili nego su izbacili normalnu PC igru. Sto se pinga tice L4D 2 demo koji igram ima isto tako pokazivanje pinga pomocu onih "signalnih crtica". I isto funkcionira na principu da su full do 100 pinga, jedna manje do 200 itd. Na vecini servera mi ping nije preko 40, na nekima max 100 bude. Tako da mislim da ni s COD- om nece bit nekih problema :S