Presao i ja single... prvo sto mogu reci - this shit IS NOT EPIC!!
Nadanje, boli me glava od deranja suboraca -
move move move, go go go, soap, c'mon, roach, overhere, enemy here, enemy there - de odjebi, pusti me da igram.
A da ne spominjem koliko su doticni retardinjosi u misijama nasposobni.
Cak sam u jednoj misiji otrcao malo previse naprijed, ocistio hodnik i kad su macani dosli naravno da su najprije raspalili po hodniku sa svime sta imaju...
toliko o tome.
Sto se tice samih misija, dobro su napravljene - za neki film cijeg 99% budgeta je rezervirano za pirotehniku.
Za pucacinu ne. Netko je spomenuo da ovo vise nije cod od 2ojke, i s tim se slazem, iako mi je i 4orka neusporedivo bolja od ovog nastavka.
Ona krv po ekranu kad popijes metak/dva je nesto najiritantnije sto su mogli napraviti.
A rijetke su situacije da te netko pogodi samo s jednim metkom, tako da ugl nish ne vidis.
Jos jedna krasna ljepota - ono ispisivanje prek cijelog ekrana 'RELOAD' svaki puta kad ispalis vise od 5 metaka je sjajna ideja...
Kapa dolje na tome. Nisu se morali truditi ni maknuti onaj 'x' da slicajno ne bi stisnuo nesto drugo, jel.
Sto se tice neprijatelja (tj nebrojenih hordi neprijatelja!) koje pokoljes tokom igre...

a sto reci, svi ovi ovdje su pickice naspram mene! Hura kapetane! I ne dirajte mi bijelu kucu, ipak je to hrvatski kamen!
Od novih oruzja ima dobrih, ima losih, m4 su urali totalno, kalas su usrali totalno, rucne bombe su usrali totalno (kakav je to trag, kao da bacam rolu bijelog wc papira!).
Sveukupna duljina kampanje je zalosna. Ni caj u salici mi se nije ohladio.
4-5 puta me uhvatila zelja da jednostavno ugasim igru, al rekoh ajde, to je cod, moras to odigrati, izdrzi... eto, to mi je bio 'ugođaj' tokom zadnjih nekoliko misija.
Na kraju, neopisivo mi je drago sto kune nisam potrosio na ovu igru, mp mi ne pada na pamet igrat (eventualno ako vrate sve ono sto danas 4orka ima), a sto se tice onog wall hacka i aimbota koji su se vec pojavili, mogu samo reci - up yours IW