Citiraj:
Autor Shadowww
Točno tog TLa, za koji sam pozivnicu dobio na ovom forumu dana 14.6.2009., zahvaljujući povjerenju člana Kimi ukoliko me sjećanje ne vara.
Bivši Predsjedniče, uz dužno poštovanje, ne treba mi 2,3 godine staža da pregledam koje torrente pojedini tracker ima, te ih međusobno usporednim, već mi treba nekih 3 minute za to.
I imam sve privatne trackere koji mi trebaju, ili mogu zatrebat (njih 20) te ne namjeravam ić skupljat ostale trackere samo radi njih samih ili nekakvog prestiža ili titule (torrent freak titulu prepustam ostalima ^).
|
Uz dužno poštovanje, user koji se prije neki dan registrirao na nekakav sajt, te kojemu je zamunda vrh ponude treba još puno pure pojest da krene u rasprave, a pogotovo ovakve rasprave s visoka koje uopće nisu potrebne, kao šta nije potrebno ni nekakvo diskretiranje mene kao člana ovog foruma izrugujući se sa "forum cutom" koji je btw zajebancija, interna zajebancija.
I nije da se osjećam dužnim, ali kad si me već prozvao...ne, ja ne skupljam okolo trackere, nit me zanimaju titule, prestiži ili rangovi, to može potvrdit svak ko me zna, a zna me dosta ljudi

Vjerovao ili ne iman
2 puta manje trackera od tvojih 20

ALI sam probao sve i svašta, jer sam kao početnik, prije par godina krenuo od dna i skupljao šta sam mogao nabavit tada i kako bi nabavio šta kvalitetnije, tako bi prestao koristit ono drugo manje kvalitento, pa san u ovih par godina prošao preko svega šta se nudilo, svega šta je u međuvremenu propalo i svega šta mi je trebalo, tako da danas slobodno mogu reć da mi ne treba ništa i već godinu dana ne tražim ništa, samo djelim
Citiraj:
Autor Shadowww
Sve je to super i zakon, no ja nisam nigdje ni napisao da je TL loš. Napisao sam da TL ima manje torrenta od zamunde i ne vidim kako si ti to pobio ovim textom gore. Dok je TL scene playground, zamunda je, vidiš, više od toga. Super je npr. što scene releasove raspakiravaju pa nemoras skidat 50 rar partova i potom ih extractat u zip partove koje onda još jednom extractaš da bi mogao gledat. IMO to pakiranje scene sadržaja u hrpu partova je žešča glupost (naravno, koristi ekipi koja uzima sadržaj sa ftp topsitova / irca, no kod torrent protkola je to samo smetnja). Na zamundi nikog ne zanima prestiž, ni scena, već je upload torrenta mnogo slobodnijeg karaktera, te se zato tamo može nać - svašta. Tako da i TL i zamunda ispunjavaju svoju svrhu.
|
A kako si ti uopće zaključio da je meni cilj pobit tvoje
subjektivno mišljenje, svojim
subjektivnim mišljenjem? Jer sve ono šta si nabrojao i prije i sada, te sve ono šta sam ja nabrojao je ništa drugo nego subjektivno mišljenje obojice.
Jel ti se sviđa zamunda? Sviđa? Pa koristi je brate, ja sam 2 puta napisao koja mi je svrha gornjih postova, a svrha nije ni dizanje TL u nebesa (kojeg btw. nisam ni spomenuo) ni pljucanje po zamunda (koji isto, btw. nisam ni spomenuo). Svrha je samo edukacija početnika, a sad ko će me poslušat, neka posluša, ko neće ne mora, nek ignorira savjet nekakvog
"^^torrent freaka ^^" i neka krene slagat proxy...
Citiraj:
Autor Shadowww
Ako torrenthr spada u "naše" onda neznam kolko taj savjet vrijedi. Jer torrenthr mora još puno puno sazrijeti da bi se uopće mogao uspoređivat sa trackerom kalibra zamunde.
|
Naše sam namjerno stavio pod navodnike da se ne pomisli na THR ili Najnovije.Net, ali pošto možda nisam bio najjasniji pojasnit ću, mislim na europske/svjetske trackere koji su nam svakako bliži od ovih par "lijevih" država koji su se ionako izlolirale jer su ih sa svih ostalih mjesta protjerali. Ili da probam na primjeru;
TL/SCC/RevTT svakako preporučujem prije zamunde
HDBits.org/BIT-HDTV svakako preporučujem prije nego HDBits.ro recimo
itd.