Citiraj:
Autor New One
Kaj postoje smao ta uletavanja u igre???
Jel ima mogućnoti da se nas 4-5 iz klana joinamo u neku igru i igramo zajedno najnormalnijim putem?
|
Praktički da, ti odeš na Find Game i on ti ponudi koji gametype hočeš igrati, dakle TDM; CTF; Domination, HC TDM itd, odabereš gametype i on u sekundu-dvije te pošalje u lobby najbolje koje je našao, dakle da pod "najbolje" da ti ping bude najmanji i slično.
A ako hočeš ciljano da se nađete vi iz klana negdje onda ti ili netko iz klana mora naći igru i iz tog lobbya ima opciju invite, naravno ako još ima mjest u lobbyu tj, u igri
Nadam se da će se taj matchmaking malo poboljšati sa patchem, tj, radi on odlično, ali da se ipak ubaci malo više opcija pri traženju igre
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja
Stani malo...to mi nije bilo jasno niti na onim videima, pa da pitam. Kad ti to pise "migrating to..." da li to znaci da on tebe prebacuje na neki drugi server, ili?

|
Ne, neznam ni ja zašto se to događa "migrating" ali mislim da pri tome on host, tj cijelu igru prebacuje igraču sa najboljom vezom, ali čim završi ta migracija meč se nastavi u roku par sekundi sa istog mjesta di si stao kad je došlo do tog prebacivanja