^_-
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Onog TLa za kojeg si tek dobio pozivnicu nekidan?  Kad natučeš staža po 2,3 godine i u te 2,3 godine skupiš sve moguće trackere koji postoje i koji nešto vrijede, onda možemo pričat, a ne ovako, pogotovo ne ovako s visoka 
|
Točno tog TLa, za koji sam pozivnicu dobio na ovom forumu dana 14.6.2009., zahvaljujući povjerenju člana Kimi ukoliko me sjećanje ne vara.
Bivši Predsjedniče, uz dužno poštovanje, ne treba mi 2,3 godine staža da pregledam koje torrente pojedini tracker ima, te ih međusobno usporednim, već mi treba nekih 3 minute za to.
I imam sve privatne trackere koji mi trebaju, ili mogu zatrebat (njih 20) te ne namjeravam ić skupljat ostale trackere samo radi njih samih ili nekakvog prestiža ili titule (torrent freak titulu prepustam ostalima ^).
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Uostalom kad smo se TLa dotakli? Šta mu fali? Za razliku od drugih sajtova koji prečesto padaju, TL uglavnom radi 24/7, seedanje je takvo da i bez bonusa i svih ostalih đinđa se i s ovin našim jadnim brzinama odseeda recimo HD film do 1:1 za 3, 4 dana, dok divx vratiš isti dan. Šta si uopće tražio, a da nisi našao?  Ja recimo iman širok izbor trackera, pa TL ne koristim skoro uopće, jer za muziku iman nešto bolje, za HDove iman nešto bolje, za .... ali iman prijatelja koji ima samo TL i lik uglavnon skida šta i ja, samo dok ja najnoviji film ili najnoviju igru skidam sa HDBits.orga ili BCG on to skida s TLa (da ne spominjem SCC koji taj film ili tu igru, nabavi prije TL, HDBitsa i BCGa skupa  ), tako da ne vidim problema s "malom" bazom, pogotovo jer ima masu ljudi koji imaju samo TL i ništa ima ne fali, a sam sam osobno par puta na TLu ( i Demanoidu  ) naša ono šta nisan naša na 10x vrijednijim i 100x cijenjenijim trackerima.
|
Sve je to super i zakon, no ja nisam nigdje ni napisao da je TL loš. Napisao sam da TL ima manje torrenta od zamunde i ne vidim kako si ti to pobio ovim textom gore. Dok je TL scene playground, zamunda je, vidiš, više od toga. Super je npr. što scene releasove raspakiravaju pa nemoras skidat 50 rar partova i potom ih extractat u zip partove koje onda još jednom extractaš da bi mogao gledat. IMO to pakiranje scene sadržaja u hrpu partova je žešča glupost (naravno, koristi ekipi koja uzima sadržaj sa ftp topsitova / irca, no kod torrent protkola je to samo smetnja). Na zamundi nikog ne zanima prestiž, ni scena, već je upload torrenta mnogo slobodnijeg karaktera, te se zato tamo može nać - svašta. Tako da i TL i zamunda ispunjavaju svoju svrhu.
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Uglavnon, da ne produbljujem raspravu jer mi nije cilj pamotovat ikome već samo "početnicima" ukazat na to, da se ostave bugara, rumunja i kineza, jer su "naši" sajtovi uglavnom ili identični ili bolji, te ih nitko neće jebat sa IPovima i sl. pizdarijama, dok ovi hoće, jer rumunji su ionako banirani na svim normalnim sajtovima, pa je normalno da osnivaju svoje i za dišpet baniraju sve ostale s njih. To je dakle savjet, nekoga ko je predugo u svijetu torrenta, pa znam šta pričam, ništa više, ništa manje. Ali bože moj, nek svak radi šta oće, meni ni iz džepa ni u džep 
|
Ako torrenthr spada u "naše" onda neznam kolko taj savjet vrijedi. Jer torrenthr mora još puno puno sazrijeti da bi se uopće mogao uspoređivat sa trackerom kalibra zamunde.