View Single Post
Staro 12.11.2009., 15:59   #13
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo riješio sam hosting. Prijatelj ima hosting na Godaddyju kojeg plaća skupa sa domenom 450kn godišnje, i za to dobije 1.5Tb bandwidtha i 150Gb prostora, dok su domaći hostinzi daleko lošiji, npr. kod jednog dobijem za 220kn 1Gb prostora, i ne znam koliko bandwidtha.
Vjerovatno neću ni iskoristiti tih 1Gb za website koji meni treba, ali rađe ću ovako dati prijatelju 100kn na ruku godišnje (on dijeli svoj hosting sa još 2 osobe) pa imam i prostora i bandwidtha u izobilju, evo baš gledam, prostora mu nije zauzeto ni 0,01%, a bandwidtha troši cca. 6Gb mjesečno (od 1.5Tb slobodno).

Što se tiče izgradnje websitea, jučer me prijatelj cijeli dan učio postaviti hosting, spojiti domenu sa nameserverom, instalirati joomlu, tako da još proučavam joomlu, ali bojim se da je neprikladna za ovo što meni treba. Koliko vidim, ona je više za portale, dakle za redovno ubacivanje novih članaka, tj. više izgleda kao za kreiranje bloga, a ne poslovnog websitea sa par slika, menu-om i cjenikom, pa se mislim da li da pokušam napraviti poslovni website preko joomle, ili preko Dreamweavera/frontpagea...
Neo-ST je offline   Reply With Quote