Eto ja susjedu slozio isto jedan mali polu komp samo za net i surfanje,nije uzeo Asrockov ION jer na njegovom kucistu nema odnaprijed citac SD kartica i dodatnih USB portova,a nista slicno kod nas u HR nigdje nije nasao, a ovo smo bas neki dan sve poslagali i on je prezadovoljan, a cijena prava sitnica, uzeli smo Linkworld 820-01B-C2221 kuciste, ima napajanje na zici od 65W, jedan dodatni 6cm ventilator unutar kucista, sprijeda 2 usb, microfon, izlaz za zvucnike, citac SD/MMC kartica, unutar kucista stane 1 2.5" hdd i 1 slim dvd/rw za laptope, a ja sam mu ubacio jedan sata II 3.5" od 160GB (imao ga je od prije) jer mu DVD netreba trenutno, plocu smo uzeli Asrock A330GC, a radi ko sat, ubacili unutra jos i 2 x 1GB ddr2 i stavili WinXP, kad ga upalis ne cujes ga (jer smo iskljucili dodatni 6cm ventilator,malo prebucan za njegov ukus), vecinu podataki si prebacuje preko SD ili usb sticka pa dvd zato nije ni stavljao, spojio se preko GbLAN na adsl net, USBa ima ukupno 6komada, cetiri na mbo a dva odnaprijeda na kucistu, taman sto mu i kako mu treba, a sve ga kostalo oko 850kn jer je ram i hard imao od prije... po mom misljenu te miniITX kombinacije su super stvar... a i sve sam misljenja da ce mi osobno iduci komp biti u tom nekom rangu ...