KAko ekipa šajba
Ugl., evo nakon godine dana terenskog rada kao Geodet, ja sam sad na TVZ-u(rač).
U jednu ruku žao mi je što sam prestao raditi, jer u usporedbu sa ovime raditi mi je lakše. Sad to ne vrijedi za one ljene, mada sam i ja ljen dok sam na faksu...zapravo sam sad trebao biti na vježbama iz matiše. A u drugu recimo odkad je poceo faks uspio sam se par puta pošteno naspavat
Vidim da se tu mišljenja dosta isprepleću, eventualno Fleks udari par tvrdih koje stoje
Ugl., mučim se dobrano sa elektrotehnikom, znam da bi vjerojatno mnogo ekipe voljelo biti na faksu, ali meni se fkt neda više...moram toliko elektrotehnike nabubati da je to kaos(plus raspored za ubiti+3 sata gubim na prijevoz + vidim u očima prof. Grgca da ce na srusit 80%

). Platio sam samo pola godine tako da do 2. mjeseca jos derem po studentskim pravima a onda žig u indeks i ćao drugari, idem ja skupljat pare za crne dane koji su ispred mene ionako...
Možda neki neshvaćaju baš, ali ako se neoslobodim plaćanja(što ofc bas neide) ceka me 7500 po godini sto bi u 3 godine ispalo da mi 22500+trošarine odoše na prisilno ispiranje mozga i putovanjemsvaki dan po 2 puta do ZG-a.
mozda bude kasnije bilo...