View Single Post
Staro 12.11.2009., 08:09   #281
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Cekaj malo prvo govoris da te fakultet ne nauci nicem korisonom nego sve mora firma, onda veliš da svaka firma mora dodatno skolovat posebno za sebe i onda na kraju kažeš "oni koji su se vjezbali u prakticnim poslovima za vrijeme faksa lakše nalaze prvi posao" mislim skaces sam sebi u usta, ako samo sama firma zna kaj joj treba i moze šljakera iskoristiti kako treba samo ako si ga sama educira onda kakve veze ima što je taj radio sa strane prije toga a posebno ako je to bilo uz faks...

Anyway kužim ja dobro na što si ciljao samo ti je ispalo malo konfuzno u tom postu bogati i da inače ja nisam u ITu ali ću ti reć da sam bio na (ajmo reć) "klasičnom fakultetu" dakle ono što bi kod tebe išlo pod znanstveni i apsolutno je moj poslodavac ulžio u mene - 0 kuna do sad, evo ravno godinu dana sam kod njih niti jedan tečaj koji sam tražio da mi financiraju mi nije odobren (oni na kojima sam bio sam sam platio) ne isporuče mi niti svu opremu koju trebam niti potrošnu robu i ja se moram snalazit sa improvizacijama...

Tak da ono u ITu možda stvarno i je tako kako veliš u određenoj mjeri ali time je prije iznimka a ne pravilo među strukama/profesijama...