A kakav provod te zanima, otić solo s ljepšom polovicom malo u razgledavanje ili lumpanje s ekipom?
Prošle dvije godine sam išo agencijom Collegium, uglavnom, agencija za mlade, sva ekipa koja ide su studenti, naš cijeli bus je bila ekipa od 20 do 26 god., uključujući šofera i voditeljicu

Prve godine smo išli u Bratislavu, druge u Amsterdam, i kaj drugo da ti velim nego urnebes, u Zagrebu smo ušli u bus, nakon sat vremena si najbolji frend sa svima u busu, a nakom Macelja izgubiš pamćenje, sljdeće čeg se sjećam je buđenje u Amsterdamu, i naravo nastavilo se dalje
Druge godine na putu za Bratislavu sa nama je išo neki deda, išo je u posijet sinu koji živi tamo, a išo je sa nama jer je uplatio last minute koji ga je ispao jeftinije nego da je kupio kartu recimo za vlak ili avion. Cijeli put je deda s nama cugo i zabavljo se, na kraju nam je još dao sinovu e-mail adresu da mu pošaljemo slike iz busa
Z neke sam čuo da nisu bili zadovoljni agencijom ali mi nismo imali zamjerke, na oba putovanja odlična ekipa a još i sad kad odemo van u grad znamo naletit na ekipu koja je bila s nama i popit piće s njima
Ove godine još ne znam kud ću, cura me gnjavi da odem s njom nekam, a ja sam se već dogovorio s ekipom da idem s njima, sad se još nje moram nekak riješit