View Single Post
Staro 12.11.2009., 00:23   #49
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Reci ti meni što bi to trebalo značit umrlima od ove , imunosjebanima te ostalima u kritičnoj skupini ?
slobodno se i ja ubacim.
ok, koja je razlika zahvatila osobu sa kronicnim oboljenjem/oslabljenog imunoloskog sustava "obicna" gripa, svinjska gripa, xyz gripa? sorry, ali tako svejedno koja bolest bila u pitanju, svaka je jako rizicna jer je imunitet oslabljen. svakako nije za niti jedna bolest zdravo za gotovo, ali sto jest - cijela prica je napuhana iz raznoraznih razloga. mediji kao vukovi jedva docekali nesto s cim ce puniti naslovnice, farmaceutske firme sretne jer je velika potraznja, i pojma nemam sta.

ali da je svijet pred istrebljenjem jer se pojavio virus od kojeg 99% ljudi umire - nije. djeca, starci, kronicni bolesnici - cuvajte se, trosite povece kolicine vitamina (jelte, voca) kao i "normalni", izbjegavajte gomile i nepotrebne izlaske i sve bi trebalo biti ok. ja koji caj pijem samo kad ima 39 temperaturu ili stara navali ko' manijak jer steta da se baci, sam odlucio svako jutro skuhati dvije vece salice, natrpati unutra limuna i popiti. med svaki poneki dan takoder jer i on pomaze. ali ne zato jer me strah da necu prezivjeti gripu, nego cisto da ju izbjegnem jer mrzim doktore.

Burko je offline   Reply With Quote