Fizika: Ajde sad bar postoji neka fizika kad likovi padaju s krovova i slično. Ništa impresivno. Zgodno je što se sada ručne granate ponašaju tako da klize po kosim površinama. Fizika onih vozila za snijeg je kriminal.
AI: Uf bolje da ne idemo u to. Likovi koji se spawnaju uvijek na istim mjestima
i slično što je obilježje cod serijala sada se znaju i drukčije ponašati u iznimnim situacijama. Ima level gdje malo šetaju okolo....
Realnost : Super realna ratna simulacija u kojoj ne postoji naginjanje ručna granata ispušta tragove pada na lim za ovu igru je james bond pi*kin dim!
U jednome levelu pogotovo sada bez leana vas pogode par desetaka puta najmanje. I vi ih sve sretno pobijete.
Animacije : U globalu fenomenalno izgledaju kad vojnici idu način na koji se kreću i pokrivaju teren fenomenalno....
Dojam igre na prvi prelazak : Nenadjebivo dobar ugođaj iako definitivno u neko doba dopizde horde neprijatelja iz svih smjerova......
Igra je podijeljena u 3 akta. Prva dva su mi dobra , treći mi je malo onako ....
Replay value : HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHA
Dobro sad šalu na stranu i objektivno gledano na singleplayer naravno jer mi je samo on dostupan  Vrlo ugodno iskustvo prepuno dobrih cut scena , i priće u kojoj nisam zno ko više koga i na kojem kontinentu  Također mi je drago vidjet cpt. price-a koji je živ još od prvog call of duty-a. Nije ostario niti dana od ww2  Jedini pravi minus je cod sustav spawnanja jer je igra koncipirana da bude bez ai-a samo spawn juriš i kill. -->
Hm , singleplayer sam prešo za nekih 4 sata ja mislim nisam siguran možda više....
Moj osobni dojam:
Grafika : Hm, grafika zna bit od do  Dakle neke teksture kao onaj led su super, neke tipa zemlja iz orbite su na onom dijelu gdje je more......a malo ga je na zemlji je li  jadne.
Uglavnom na nekim mjestima mi izgleda super, i efekti znaju bit odlični.
Fizika: Ajde sad bar postoji neka fizika kad likovi padaju s krovova i slično. Ništa impresivno. Zgodno je što se sada ručne granate ponašaju tako da klize po kosim površinama. Fizika onih vozila za snijeg je kriminal.
AI: Uf bolje da ne idemo u to. Likovi koji se spawnaju uvijek na istim mjestima
i slično što je obilježje cod serijala sada se znaju i drukčije ponašati u iznimnim situacijama. Ima level gdje malo šetaju okolo....
Realnost : Super realna ratna simulacija u kojoj ne postoji naginjanje ručna granata ispušta tragove pada na lim za ovu igru je james bond pi*kin dim!
U jednome levelu pogotovo sada bez leana vas pogode par desetaka puta najmanje. I vi ih sve sretno pobijete.
Animacije : U globalu fenomenalno izgledaju kad vojnici idu način na koji se kreću i pokrivaju teren fenomenalno....
Dojam igre na prvi prelazak : Nenadjebivo dobar ugođaj iako definitivno u neko doba dopizde horde neprijatelja iz svih smjerova......
Igra je podijeljena u 3 akta. Prva dva su mi dobra , treći mi je malo onako ....
Replay value : HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHA
Dobro sad šalu na stranu i objektivno gledano na singleplayer naravno jer mi je samo on dostupan  Vrlo ugodno iskustvo prepuno dobrih cut scena , i priće u kojoj nisam zno ko više koga i na kojem kontinentu  Također mi je drago vidjet cpt. price-a koji je živ još od prvog call of duty-a. Nije ostario niti dana od ww2  Jedini pravi minus je cod sustav spawnanja jer je igra koncipirana da bude bez ai-a samo spawn juriš i kill.