View Single Post
Staro 11.11.2009., 19:57   #800
Carlinov duh
Banned

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f Pregled postova
nazalost tesko da ces naci nesto posteno za tu lovu a razlog je jednostavan, zakon ponude i potraznje.
Nemoj pusit te bajke. Oni ce proizvodit tu memoriju dok got ju mogu prodat.

Citiraj:
nije kriv tecaj ni nasi pokvareni gramzljivi uvoznici i trgovci vec proizvodjaci koji su umjetno podigli cijenu smanjuci i prebacujuci proizvodnju ddr2 chipova na ddr3.
nije da im nije isla prodaja ddr2 i da nema trzista za nju(dapace) vec im je zarada zbog neralno niske cijene chipova uzrokovane krizom bila u kur**
koliko sam upoznat neke firme su kriksnule neke su u gadnim problemima a oni koji su prezivjeli sad nadoknadjuju izgubljeno i postenu "deru" na jos novoj i relativno skupoj dd3 i staroj precijenjenoj ddr2
kako je rekao onaj nas hdz-ovac tko je ramio, ramio!
Ma deru oni di got stignu, al mene nece. Za koju godinu ce se ta memorija poklanjat i bacat ko komad smeca, bas kao sto se danas ddr1 poklanja i daje za sitnis. Stvar je jednostavna. To toliko ne vrijedni, ni novo, ni rabljeno i ja te pare nedam, pa makar to znacilo da ostajem na ovih 1 gb ddr1

[/QUOTE] p.s. iskreno mislim da ce sad cijena jos gore jer dosta ljudi prelazi na win7 koji su unatoc svim pricama o optimiziranosti gladni memorije[/QUOTE]

a s druge strane puno ljudi prelazi na ddr3, pa ce bit puno ddr2 po oglasnicima. Naci cu ja nes. Ima u plavom oglasniku kingmax 2x2 na 800 za 400 kuna, ali trazim na 1066
Carlinov duh je offline   Reply With Quote