View Single Post
Staro 11.11.2009., 19:47   #799
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp

Mast3r Chi3f's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Carlinov duh Pregled postova
Izade me 500 kn ova http://www.hgspot.hr/Article.aspx?ai...on=addToBasket Nedavno sam poceo razmisljat o kupovini i malo gledao cijene. Znao sam vidjet po 350 kn 4 gb rabljeno. Mislio sam si, nek jos malo cijena padne. Ziher ce past I odjednom ono bar 50% skuplje, a ovi kaj prodaju rabljeno pokusavaju dobit 10kn manju cijenu nego u ducanu

Nis od tog. Dajem do 400 kn za pc8500 i ne mrdam
nazalost tesko da ces naci nesto posteno za tu lovu a razlog je jednostavan, zakon ponude i potraznje.
nije kriv tecaj ni nasi pokvareni gramzljivi uvoznici i trgovci vec proizvodjaci koji su umjetno podigli cijenu smanjuci i prebacujuci proizvodnju ddr2 chipova na ddr3.
nije da im nije isla prodaja ddr2 i da nema trzista za nju(dapace) vec im je zarada zbog neralno niske cijene chipova uzrokovane krizom bila u kur**
koliko sam upoznat neke firme su kriksnule neke su u gadnim problemima a oni koji su prezivjeli sad nadoknadjuju izgubljeno i postenu "deru" na jos novoj i relativno skupoj dd3 i staroj precijenjenoj ddr2
kako je rekao onaj nas hdz-ovac tko je ramio, ramio!

p.s. iskreno mislim da ce sad cijena jos gore jer dosta ljudi prelazi na win7 koji su unatoc svim pricama o optimiziranosti gladni memorije