View Single Post
Staro 11.11.2009., 02:06   #14
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Slazem se s tobom (ocito se mi uvijek slazemo), pa eto i par odgovora:

nakon sto sam otkrio da je modem uzrok, vratio sam ga, nije radio komp.
Znaci, nisam odma u drugi slot stavio.
Komp nije bio upaljen oko 5 mjeseci pa sam ga htio pokrenut i osposobit za svakodnevni rad da ne zahrđa.

drugo, nakon sto sam editirao prosli post, nisam pitao zasto nije radilo.
pitao sam dok nije radilo na onom slotu, al sad kad je sve OKe, ne tice me se, glavno da radi

a cuj, taj komp mi je ono, 'za bacit', jer sam istovremeno dobio i procesor Inel 631, a ukucani su i dalje imali 750Mhz konfu koja je i vise nego odlicno izvrsavala dnevne poslove i njihove potrebe. Nakupio sam tih PCI kartica, pa sam ugradio 2 koje sam imao, pa sam trecu kupio, pa mi je bilo cudno gledati da je sve polu-prazno pa reko ajde jos 2 kartice pa je sve puno
Cudno mi je da uopce moze tako ploca raditi, samo jedan mali 20pin konektor za napajanje, SB bez hladnjaka,... al dobro, ako su stavili tolko slotova, mora raditi

Na ovom mATX 3Ghz kompu koji imam, imam 4 slota straga, jedan za graficku, drugi za firewire (koji mi je potreban). eSATA konektori dobro doođu pa sam i njih stavio, na kraju mi je ostao samo 1 prazan PCI slot. Reko, ajd, stavit cu jos nesto u taj cetvrti pa da bude sve puno - stavljen je ON/OFF prekidac od neonke koja je 99.99% iskljucena.
Na ovo novo kuciste, ja nebi niti jednu dodatnu karticu stavio. Ako treba, graficka i to je to. (kuciste mi ima svih 7 potrganih limica, pa, eto, ako je netko voljan poslat ), a opcenito cu u to kuciste nastojat sto manje zica stavit i sto manje nepotrebnih stvari/komponenta.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote