View Single Post
Staro 11.11.2009., 01:40   #13
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
pa nije ti niti jednom palo na pamet "kvragu, ispucat cu te van. prvo te probam na drugom slotu, hm - radis. probam te na onome na kojemu nisi htio, hm - radis. end of story". mislim, ko' da je vazno zasto nije htjelo, pa je htjelo, pa mozda ce ili nece. plus, ocekujes da svatko zna odgovor na svako postavljeno pitanje, nema teoretske sanse. "ali zasto i kako sada nece, kad je prije dva dana radilo?" -zato.

a ovo za straznje limice i nepotrebno natrpavanje PCI kartica, to je jedan od nacina da napravis sranje. masa ploca se buni na raznorazna sranja, te je bolje imati sto manje pospajano i popikano. mislim, pazi logike, da imas 12 PCI slotova, ti bi ih sve popunio? samo zato da ne zjape prazni...........

inace, ovih straznjih ugradbenih limica mozes naci na masi starih kucista, od 286-ice pa negdje do '98 kad je P2 izasao jer su taman tada pocela izlaziti standardna ATX kucista koja su straznje limice imala na princip savijaj-potrgaj-ostat ce rupa kad maknes karticu. ja sam tako nakupio poprilican broj limica, samo sto ih svako malo zatrebam pa ne idu nikud od mene.

Burko je offline   Reply With Quote