View Single Post
Staro 10.11.2009., 20:34   #908
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Možda si me krivo shvatio, ja nisam imao namjeru demantirat efikasnost gljiva; inače jučer sam drugi put uzeo xbox joystick, pa mi je bilo čudno.
Čim sam više igrao, više sam se privikavao, tak da sa vježbom do savršenstva i sve ok.
Ma nisam niti mislio konkretno na tebe, nego opcenito kako ekipa pljuje po necemu a da uopce nije niti probala niti se susrela sa nekim stvarima....
Cisti primjer je ovaj matchmaking, nakon dugogodisnjeg peglanja coda na PC-u apsolutno nemogu reci da je to losa stvar, dapace koliko puta sam se izvcirao trazeci odgovarajuci server, pa ping, pa druga verzija pa neki ljevi mod, dok na konzoli aha ocu ctf u roku 15 sekundi sam na punom serveru i igram bez laga, no opet je naravno dosta ovisno i o tvorcima igre, necu nitit previse spominjat ali tko ima org Pes 2009 od Konami-a na PC-u zna o cemu govorim, ti ljudi su apsolutno nesposobni da u toliko vremena (jer nije ovo konamiju prvi Pes) nisu uspjeli slozit da ja nemogu sa kolegom iz drugoga kvarta baciti jednu hebenu partiju normalno preko neta...
A cisto sumnjam da bu IW napravio takvu gresku sa MW2, vec se sama cetvorka na konzolama pokazala kao super stabilna sto se tice onlinea, e sad PC to je druga prica...
A cim se malo vise para skupi kao na cetvorci vidi se iz prilozenoga kako jak comunity pada LAGANO u zaborav, nazalost...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 10.11.2009. u 20:49.
Gjurovski je offline   Reply With Quote