10.11.2009., 20:13
|
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Gjurovski
Pa ja nevidim u cemu je problem, tek nedavno (tocnije godinu dana) sam nabavio PS3 do tada sam pucacine igrao samo na kompu, prvo je bilo malo frustrirajuce ali kada sve igre koriste (90%) analogne gljive, nakon 4-5 puta uopce negledas kontrole sam pocnes igrat....
Isto tako je i na tastaturi bilo, wasd, pa imas lean (q,e), pa imas crouch (c), pa imas lezanje (ctrl), pa imas drzanje daha (shift), pa imas noz (v), pa bomba(g), skok (space), reload(r)... svejedno sam se gubio i na tastaturi, e sad su svi bogom dani i kada ste prvi puta zaigrali fps ste poceli ownat kako da ne...
Cisti primjer mi je Uncharted 2, pucacina iz treceg lica, tako su dobro kontrole slozili da sam odmah poceo igrati bez ikakvih problema, malo navike i na isto te izade, samo da je nepreciznije na gljive je ali svi su u istim govnima  pa ima dosta smjesnih situacija...
|
Možda si me krivo shvatio, ja nisam imao namjeru demantirat efikasnost gljiva; inače jučer sam drugi put uzeo xbox joystick, pa mi je bilo čudno.
Čim sam više igrao, kontrole su mi počele "sjedat", tak da sa vježbom do savršenstva i sve ok. 
Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 10.11.2009. u 20:41.
|
|
|