View Single Post
Staro 10.11.2009., 18:08   #2109
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
znam kako ti je ja sam 50% svog kompa uzeo u linksu a 46% u ADM ovi u pž kud prodaju sranja jos te hoce i zajebat full iako ja mislim da su decki u IT najkorektniji u usporedbi sa ostalima, kod njih sam uzeo monitor samo zato da njima nekakva marža ostane posto je bila ista cijena kao i u drugim trgovinama, svejedno imam garu kod uvoznika... a najvise su ljude yebavali u pinu, na poz- forumu sam im prije 2 godine bacio analizu bozicne konfiguracije pa sam dobivao razne prijetnje od trgovca , evo je analiza ako te zanima

http://pozezani.com/forum/index.php?...60128#msg60128
morao bi se prijaviti da vidim.

Meni IT nije nikako u redu i nikada više ne bi tamo nogom kročio.Pristojan sam pa neću o Marijanu ništa reći, no s kim je dobar neka ide.

"Dobro sad si me zainteresirao ajde reci mi koja je to točno tehnika u pitanju (ako zanemarimo dostupnost kabelske televizije i možda nešto boljeg broadband interneta) koju oni imaju a mi nemamo dostupno?" by yedwy

Odgovor: evo primjera radi dostupna im je 4870 koja kod njih košta cca 100€ a prosječna plača im je cca 1200-1400€ što izađe otprilike 1/10 mj. zarade. Mene je koštala 1149kn što je 1/3 moje mjesečne zarade.
Misliš li da je ta grafulja dostupna hrvatu koji radi za minimalac??

Evo jedan primjer mimo tehnike
auto koji u njemačkoj košta 10000€ kod nas kada se uveze košta 15100€
Trošarine i porezi nas pri uvozu izađu oko 51% vrijednosti auta.
Što misliš yedwy koliko je taj auto dostupan hrvatu koji radi za duplo manju paru. Znam, opravdanje je u tome da hrvatska na taj način štiti našu industriju automobila , koju mi nažalost nemamo
housel je offline   Reply With Quote