Citiraj:
Autor Mar
Nemam ništa protiv OSX-a i vidim zašto ga ljudi vole, ali kad ti isti pi*de protiv Windowsa da nevaljaju i da se ruše ili su nestabilni onda samo pokazuju svoje neznanje u korištenju računala.
|
Potpis na ovo. Da mi je samo kuna svaki put kad čujem da se nekom "rušaju" Windowsi i pregrijava prijenosno računalo - zbog nekih elementarnih razloga kao što je instalacija neadekvatnih upravljačkih programa i sličnog - imao bi barem za jednom izać van svaki tjedan.
OS X nije savršen operativni sustav - iz vlastitog iskustva govorim jer sam okružen Mac korisnicima. Ima i on svojih bugova, zakrpe izlaze i za njega i ne znam koliko je moćniji od Windowsa. Stabilan je kao i svaki *NIX OS. Ali OS je upotrebljiv u onoj mjeri u kojoj imaš sav potreban softver dostupan na njemu. Što će meni i Ubuntu i OS X ili ne znam što već ne, kad ja ne mogu na njega instalirat fb2k player za muziku, Visual Studio ili štogod.
A i gledam nedavno plakat za Macbook na svom faksu - zadnja zvjezdica glasi otprilike ovako
"I da, naravno, na njega možete instalirati čak i Windowse".
Što se tiće hardverskog djela, sviđa mi se, ali isto koliko i bilo kakvo drugo brand name računalo.