Citiraj:
Autor IcyTexx
Sad sam probao igru i nakon 5 min je iso uninstall.
Ebes igre di nemres podesit grafiku, a ista je totalno sranje. Takodjer nemres trcat, upravljanje je totalno lose, fizika je ultra losa. Itd.
|
E a sada ga malo pretjerujes, zar ne?
1. kako mozes ocijeniti igru na temelju odigranih 5 minuta?
2. izbrisao si igru na uvodu kada igras sa Vader-om i nisi ni pomirisao igru igrajuci sa Starkiller-om.
3. jesi ikad odgledao ekranizaciju SW? Ako da, kada si vidio da Vader trci?
4. ja sam igru presao na gamepad-u i mogu reci da su kontrole fantasticne. Bez problema sam izvodio "combo" udarce. Za tastaturu ne mogu komentirati jer je ova igra meni sjela za gamepad vec na PS3 i PSP-u, ali uz malo navike, mislim da ne bi bio problem.
5. Fizika ultra losa? Ako moze neki primjer, a da pritom ne koristis realni svijet u kojem zivis, vec ju usporedis sa nekom igrom?
Fizika je mene ocarala prije godinu kad sam igrao na PS3. Na PC-u sam dozivio "flashback", tj sve vec vidjeno, pa gledajuci sa tog aspekta i nije nesto turbo fantasticno. Ali mi se svidja kada mozete mahati sa svim sto ulovite i razbacivati neprijatelje po mapi. Svaki predmet ima svoju tezinu sto se itekako osjeti kada npr podignete neprijatelja i razbacite ga na drugi kraj mape. Dok sa "Tie-fighterom" je to puno "teze". Da ne govorim kasnije u igri kada pokusavate srusiti "star destroyer". Isto mi je fora kako ubiti vise neprijatelja odjednom. Dovoljno je pogoditi prozor i svi odlete u svemir

Ima jos tonu takvih sitnica.
Za grafiku se mogu sloziti da nema opcija i da mi nedostaju. Ali da je sranje... to nikako. Zanima me sto ces onda reci za novi COD koji koristi isti engine od jedinice i nije se puno promijenio od 4-ke
Zbilja mrzim kada netko pretjeruje i ide iz krajnosti u krajnost. "Sranje", "nemres trcati", "upravljanje je totalno lose", "fizika je ultra losa" sigurno nisu epiteti kojima bi opisao ovu igru. Dok sa druge strane nisi naveo najveci problem igre a to su bug-ovi koji ostavljaju utisak kako je igra zbrzdana. I to bi mozda i bilo opravdano kod konzolaske verzije, ali kod PC verzije su zbilja u ovih godinu dana to mogli popraviti. Druga, za mene jos veca mana je sto igra ne podrzava "multiplayer". Ali takvi komentari i nisu bili za ocekivati s obzirom na tvoj 5-minutni gameplay, jel da?