10.11.2009., 13:09
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Autor Ciclajbek
Evo, svi tolko hvalite taj JD...Smece....Skinem ga, upisem pass za rapid, stavim fajlove skidat (logic, profi studijski program za mac-a, 50-ak gb) jucer navecer, ujutro se probudim, skinuta 2 DVD-a od njih 6-7, ostali skinuti par MB i pise there is not enough memory to download file, Hard 250gb je prazan, komp polusmrznut jer je potrosnja memorije skocila sa 1.1Gb na 2.6GB, nece mi otvorit Win explorer, kaze da ne postoji, da nema memorije i dal da ga obrise, eee 3 errora od jednom...
Pa mi pricaj o sugavom JD....Delete.....BTW, windowsi su nanovo instalirani prije 2 dana i sve ostalo radi ko vurica...
E da, zaboravio sam napomenut da mi je djubre sve samo extractalo....a kasnije nadjem u opcijama da je to ugaseno, al je iz nekog razloga na svakom paketu fileova to oznaceno...Kao sto sam i rekao, previse nepotrebnih GLUPOSTI umjesto jednostavnog programa..
Jel mi zna netko rec zasto se RsM ne da instalirat??
|
Nikad nisam imao ni sličnih problema sa JD. Zašto ga hvalimo? Zato jer kad imaš JD to je kao da imaš premium acc na večini file hosting servisa. Radi i za vrijeme igranja zahtjevnih igara i opčenito je nenametljiv. Da nema ikone u trayu nebi ni primjetio da radi.
|