Citiraj:
Autor pimpinjon
mislim da nepostoji razlika slušalica za rock, techno ili nešto slično. ak te zanimaju neke tako skupe slušalice, znači da te zanima visoka vjernost zvuka. naravno da su neke po nekim testovima bolje u visokom području, neke u niskom, al po meni to je sve više-manje isto. čito sam u hifimeidjij ili tako nečem dok je bio test nekih slušalica do 600-700 kn neznam točno, najviše je bio nahvaljen grado sr60i, koje su proglašene best buyem u tom rangu.
ja sam to ovak dost općenito, neznam iz osobnog iskustva, al valjd nisu ludi kad su ih nagradili kao bestbuy.
http://www.headphone.com/headphones/grado-sr-60i.php
kod nas koštaju oko 600 kn, ovisi gdje.
|
Sada imam neke plantronics slušalice, i imam za kompjuter zvučnike Logitech X-530, po meni su zvučnici odlični i jako se vidi razlika između mojih slušalica i zvučnika, pogotovo u bassu, tako da bih htio kupiti malo skuplje slušalice da ih imam jedno duže vrijeme i ne moram kupovati ponovno za nekoliko mjeseci. Ove plantronics imam oko 2, 2,5 godine. Znači slušalice sa dobrim bassom, ne smiju propuštati previše zvuka van, ni unutra i mora biti dobra kvaliteta zvuka.
Edit: moje slušalice su plantronics A350
EDIT2: Htio bih isključivo slušalice, one preko glavem velike, zatvorene, kako se već zovu, znači ne one koje idu samo u uho