Crnke su bolje

...
Victe guse prostor dok se ne posloze kak treba....Istina je da ovi sitni zvucnici su vecinom najidealniji (kod cure mi je na pv80 i onkyo receiver spojeno sony kucno kino od nekog kompleta kaj je bio skupa sa playerom (klasicna kucna kina kaj su se prodavala prije, all in one) i woofer je heco i to se predobro cuje, cist zvuk itd....
Ovi Chorus koje sam uzeo su nesto slabiji od victe, imaju jedan driver manje, a zvuk je po meni dosta bolji kao sto sam rekao...tako da ocito ima i tu veze te koje kazes, da su vec i bookshelf overkill za neke prostore...
Palio sam se prije na KEF iQ3, al neznam kak bi bilo stavit 4 takva zvucnika u sobu...i to bi bilo too much..
Po meni je za odozada dosta bilo kakav zvucnikic (ne sad neko home made smece izvadjeno iz radija

), ono, iz nekog sound systema..
Prednji ovi HECO su recimo ok ako samo na njih slusas muziku (bez suba) al to je opet tesko slozit, jer ti za slusanje mjuze treba postavka bit na Full range, a kad je slozeno da se gledaju filmovi, onda niski tonovi idu na woofer..Idealno bi bilo ko sa jedne od ovih slika slozit HT, a za muziku posebna 2 zvucnika...samo, nisam siguran kolko se da na A-B kanaliranju namjestit da su A full range, a B bez bassa....
Brusim se na ovo
Prednji- Focal Chorus 710 Imam
Zadnji- Focal Chorus 705V 2000kn
Centar- Focal Chorus CC 700 V 1600kn
Sub- Focal Chorus SW 700V 3500kn
7000kn
Kablovi QED
Performance SubWoofer 6.0 m 540kn
Performance Optical 1.0m x2 720kn