View Single Post
Staro 10.11.2009., 12:13   #8
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Domy_os, ovo nije realtek nego VIA, tak da zaboravi na ono mnoštvo lijepih i preglednih opcija koje realtek daje

Sad za ozbiljno, uspio sam natjerat sluške da rade, ali kad ih uštekam u front audio panel, rear panel mi se ne gasi, kao što je to na mojoj ploči slučaj, i program uopće nema opciju za takvo nešto.
Imam opciju za ovo razdvajanje izlaznih signala ali kad to uključim, onda nemam nikako zvuka na slušalice, do ovako da ide jedan signal i naprijed i nazad rade ali ne gase zvučnike

Nema veze, bit će dobro i tako.

Uspio sam i kontrolu ventilatora natjerat da proradi, sad još samo vent od grafičke MSI HD4670 zuji, ali on nažalost nema kontrolu vrtnje tako da neznam šta bih tu mogao napraviti i dali bi mi bilo uopće pametno šta dirat pošto je hladnjak na njoj obični komadić aluminija.

E sada, 2 pitanja.
CnQ mi stavlja voltažu 1.44v!
Morao sam ga isključit jer neću ništa OC-at sve radi na def postavkama a on krka proc voltažom nenormalno.
Sama voltaža CPU-a je jako nestabilna, sve te điđe miđe sam poisključivao a voltaža skače od 1.20-1.36v a ja nariktao u biosu 1.25v.
Zašto mi to radi???

Druga stvar je voltaža NB-a, neznam kolika treba bihi po def postavkama, trenutno je na 1.17v dali je to normalno, jer mi je NB nekako pretopal, rekao bih preko 55°C jer nemožeš baš dugo držat prst na njemu.
Koja bi trebala bit def voltaža za NB?