View Single Post
Staro 10.11.2009., 10:37   #321
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
trazilica mi je izbacila samo ovo sa prve stranice rezultata, tako da ima interesa:
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ok, ima li tko drivere za creative Live! 5.1 zvučnu karticu, ja ne uspijevam nać drivere koji rade.
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
si probal linkove za download?
samo da kazem kako creative labs lajavica 5.1 sa sb0060 radi na w7 kao podmazana, bez ikakvog problema. a driveri koji rade na w7 su kX Audio Driver 5.10.0.3550. podrzan je velik broj kartica, negdje ima popis, ako vas zanima - potrazite ga .
i da, imaju 32 i 64bitni driveri, ja imam 32bitni w7 pa sam instalirao 32bitni kx. ali najvjerovatnije rade i 64bitni driveri, samo ne mogu potvditi iz osobnog iskustva.

znam da je vecini nevazno jer se rijesila ovih po meni jos uvijek dobrih kartica, ali od viska glava ne boli .

edit.
evo popisa: kX Soundblaster Compatibility List - Supported cards.

Burko je offline   Reply With Quote