Citiraj:
Autor Lewis
Hmm, nije mi to bas ista klasa ? Lycosa OK svijetli placo ali to im je sva slicnost jer nema macro tipke (41 kod VALOa) i nema OFF za windows tipke kao VALO koje je vrlo dobro za Gamere da nebi stisli "WIN" stike i izasli iz igre u windowse u sred pucnjave i slicno  . Osim toga nevidim na Razerovim siteu support za win7 u Lycosa specs ? Brijem da samo treba sacekati slijedecu posiljku VALOa sa sredjenim driverima i djecjim bolestima.
|
Hmmm.....ni za moju MBO recimo na MSI stranici ne pise posebno da ima podrsku za Win7 x64 pa sve radi kako treba i bez greske.

Lycosa, Valo.....IMHO sve je to isti krac...

Ako gledamo realno niti jedna ne opravdava svoju cijenu koje su IMHO prevelike.
Da mi nije smetao dugi hod tipki i "lupanje", ostao bih na G15 rev.2 jer tipkovnica je kao "tenk".....neunistiva. Sada kada dodem u trgovinu i gledam druge tipkovnice tipa Lycosa sve mi izgledaju kao igracke. No, kako mi je smetalo to sto sam naveo uzeti cu jednu od tih "igracki" makar mi ne uljevaju neko povjerenje.
Da ima tipkovnica koja je ista kao G15 rev. 2 samo sa kracim hodom, odmah bih je uzeo.
U tolikom ocaju cak sam mislio uzeti Illuminated (volim Logitech jer ne moram brinuti oko garancije.....provjereno), ali mislim da Illuminated ne bi izdrzala moje udaranje po tipkovnici kada igram.

Ako sam u krivu neka me netko ispravi jer jos nisam po nista otisao pa prihvacam svaki savjet......ali idem po vodeno mozda danas ili sutra pa cu usput uzeti i tipkovnicu pa moram brzo smudrovat sta.