Citiraj:
Autor Ciclajbek
pa inace mislim da je Focal ipak focal i da je ispred Heca kako god pogledas, pogotovo u tom cjenovnom rangu...platio ih 200€....kad su bili novi bili su ufff..Samo sam se sad napalio na kompletni chorus sustav, jer su ovi heco na posudbi od frenda koji vec godinu dana kao slaze HT sobu, al jos nije ni poceo...
|
Evo ja imam Chorus S seriju trenutno 3.1 ali pokusavam kupiti i zadnja tri zvucnika i imam samo rijeci hvale.
ako imas para...kupi
btw da li si mozda na hondafanclub forumu? nick mi poznat a jos si iz v.gorice...
Citiraj:
Autor Nani
|
Moram reci,posto je ovo home theatre tema da tvoje misljenje iako ga cijenim ovaj puta i ne drzi vodu...
jer prema tome bi kupio npr kiu prije bmw-a jer vidi vraga...manje kosta,manje trosi itd...
Ali da ne idem offtopic,koliko god se cijena razlikovala u usporedbi warfidale sa z5500 to se isplati i opce nije za trpati u isti kos...ipak je z5500 kompjuterski set zvucnika i ja mislim da spominjanjem u istoj recenici sa hifi zvucnicima bi bilo vrijeđanje osoba koje su kupile npr warfidaleov set.

ipak je ovo home teatre tema pa sam morao izraziti svoje misljenje i vec lagano negodovanje kako se u bilo kojoj raspravi o audio svijetu mora spomenuti taj z5500...lagano vec iritira

A sa stajalista da za te pare mozes kupiti neku plazmu te razumijem jer ipak je to tvoje podrucje interesa pa je logicno da ces prije kupiti telku nego zvucnike

NHF Nani