View Single Post
Staro 10.11.2009., 00:56   #257
Ciclajbek
Premium

Datum registracije: Oct 2007
Bas ispod stola je katastrofa...vec pol godine se spremam na preuredjenje sobe u kojem cu izbacit jedan stol (imam ih 2) i 2 ormara (koji su btw ormari za kramu), fino telkac na neku komodicu na duzi zid sobe napoprek, bookshelfove na stalke otraga i priblizit, zvucnike najmanje 20-30cm od zida i woofer u kut sobe....Nove kablove za zvucnike, a za pospajat komponente sam vec bacio drkicu na QED performance kablovinje za woofer te digitaliju sa kompa i IPTV-a.....jedino mi je TV premali za sobu od 20 kvadrata, al hebiga, poklonjenom konju se ne gleda u zube....

BTW, prednji zvucnici su zamjenjeni sa Focal Chorus 710, nadzvucno su daleko bolji od ovih heco koji su mi nekako neznam...nedefinirani, visi tonovi su sad vise naglaseni, cisci...govorim o stereo slusanju muzike...

Ovaj centar od heca me nije nesto zadovoljio, ne daje mi neku sliku naglasenih vokala kao sto bi trebao, vjerojatno zbog pozicije na stolu (skroz duboko na straznjem rubu stola), tako da bi preurednjenje sobe trebalo zadoovoljiti audiofilske zahtjeve...

2 kis: Namjestaj je vec dodatno pojacan jer se raspal prije nego kaj sam uopce ista i stavio unutra....heh
Ciclajbek je offline   Reply With Quote