Citiraj:
Autor hammer_of_thor
...Malo previše svi vajnaju oko te nuklearke koda je 25 killstreak sam tak napraviti...
|
Reko sam da neću više ali moram - reci mi da li si pogledao onaj filmić koji je Moree stavio?! (sad ga više nema jer je skinut).
Lik skine 5-6 igrača na čistu sreču pokupi airstrike ili kak se zove sad i zaradi helić s kojim pokolje preko 25 igrača - ma da ubio se od muke da dođe do nukebombe. Za cijeli taj "posao" trebalo mu je - koliko - 25-30 sekundi.
Toliko o teškoči postizanja 25 kilova.
Drugo - pošto sam ja jedan od onih koji su aktivno ukazivali na problem koji će se pojaviti u budučnosti ako ovo sranje od ATVIja prođe bez problema - tvoje konstantno pisanje o "vajnanju" nas koji bojkotiramo MW2 me vređa. OK?!
Nisam ni čiter a nisam igrao ni jedan COD u piratskoj verziji - sve sam ih kupio - COD1, COD UO, COD2, COD4 MW i COD WAW (jedini koji još aktivno igram).
DA - apsolutno si u pravu - svako može kupit kaj hoče - to je njegovo bogomdano pravo.
Sve što sam ja želio je bilo da pokušam objasniti ljudima - ako se ovo podrži tj. bude kupovalo ko ludo - zamisli si slijedeči scenarij - drugi puta će IW/ATVI igru naplatit 100-150 $, DLC nebu 10$ nego 50 ili više i tako to - a kaj je najgore kvaliteta neče biti obaveza jer sve prolazi....
Treba spomenuti da igrači konzola za 60$ dobivaju SP dug 4 sata (sa cut scenama)! A oni DLC plačaju od početka. Znači i njih se sve ovo tiče samo mnogi još ne shvačaju.
Za kraj uzmi u obzir par činjenica - iako ostaje da se točno vidi kako će to stvarno izgledati - po svemu sada znanom sve koji kupe igru čeka sljedeče - IWnet će ti odrediti gdje se spajaš - prema "najboljem pingu" i nivou (lvlu) igrača.
Znam za hrpu ljudi koji će čisto iz sadizma nabavit igru da bi mogli iči od hosta do hosta i bacat njukove samo da se iživljavaju. Tu još dodaj one luđake koji su i obično radili sranja na serverima pa je cirkus potpun.
Gdje će tu biti užitak igre pitam se