Hmm, citam komentare sa zadnjih par stranica i nije mi jasno oko cega ste se vi uspjeli zakaciti
Recimo, moja iskustva sa Linksom su uglavnom pozitivna, dok recimo buraz valjda nece tamo vise nogom krociti.
Primjer:
Krepao mi disk, Hitachi cini mi se. Bad sectori.
Odnesao ga na reklamaciju, sa detaljnim opisom kvara, kao i HD Tune logom.
Za 3-4 dana me zovu decki iz servisa i pitaju zelim li novog Seagatea (skupljeg i s novom garancijom), tada popularnog "Speedya" 7200.10, ili cu cekati skoro mjesec dana da mi stigne ovaj Hitachi.
Rekoh, jos danas sam do vas
Njemu su, s druge strane, misa Razera (Diamondback ili DeathAdder) drzali jedno....2-3 tjedna

, nakon cega su mu javili da je novi na putu i bit ce kod njih za dan-dva.
Znaci tek je tada "istestiran". Svasta.
A ocekivao je da ce biti gotovo za par dana, ak ne i isti dan, posto je kvar ocit (lijeva tipka "mrtva")
Skoro zaboravih, kad mu je krepala grafa, pogodite koliko je trajala reklamacija - skoro do zakonskog roka od 45 dana, a imali su takvu istu na lageru,
Zasto ovo pisem - ocito da im "susretljivost" ovisi o servisu i/ili guzvi u istom.
Mene su tim potezom zadrzali kao sigurnog kupca, ali ocito je da im to i nije uvijek prioritet/mogucnost (a trebao bi biti i vise od cijena).
Tak da
kiss and make-up, a trgovine ce si same najbolje napraviti dobru ili losu reklamu, stvarno ne trebaju vas za to