View Single Post
Staro 09.11.2009., 23:15   #838
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Shrek Pregled postova
Procitao sam sve stranice od pocetka, da ima gresaka i zeznuli su dosta stvari ali sve u svemu nece biti losa igra. Sad da li ce vrijediti novca koji ce kostati vjerovatno ne pogotovo u ovoj situacji ali to je opet na svakome osobno da odluci.
Ovako, ova igra je uvreda svim, kažem svim PC igračima. Bezobrazluk koji su ti ljudi napravili je bez presedana.
Njihovo sprdanje sa ljudima nekidan na BB chatu "PC ver. Has costum stuff like mouse control and graphics settings " i ono famozno "Its not balanced for lean"
Pogledaj zadnje screenove. Ukinuli su ping brojke. Zašto? Da se ne vidi 0 ping host. Već je potvrđeno da puni zeleni bar je ekvivalent 100ms pingu! Dakle ako ti se iti malo smanji računaj da imaš +150 ping!! Odigraj COD4 na takvom pingu i vidi jeli zabavno.Idijoti na konzolama mogu to popušit, ne PC igrači.
IWNet su uveli da pojednostavne stvari "casual" igraču. A onda dobiješ upute kako podesit NAT settings. Ja sam to radio jedno dobrih pola sata kad je trebalo Utorrent podesit.
Kupnjom ove igre koja košta nemalih 60€ igrač prihvaća ovaj bezobrazni port i tretman kakv zaslužuje od ovih spodoba iz IW-a. Žalosno je što većina ljudi prihvaćaju već ta sranja i žali bože kako će nam tek bit sa sljdećim naslovima.