View Single Post
Staro 09.11.2009., 20:58   #2097
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
lol dođem u jednu trgovinu reklamirati keks rama i trgovac mi bez imalo pogovora zamjeni proizvod no moj reklamirani vrati među ostale, WTF??

danas sam u linksu naručio vtx3d 4870, kakva god trgovina bila, jedino je mjesto na kojemu se usudim nešto skuplje kupiti. Nadam se da i oni neće propasti prije isteka garancije
U Požegi kada sve IT trgovine obiđete, ne možete sakupiti za normalan komp
Pr.
Dom računala -najjača grafa 9600gso 883kn
Ikon - najbolji psu je blue storm 400W 500kn
IT - jedini disk 160gb (ali nisam 100% siguran jer se više ne vidi od prašine a i izbljedila je etiketa) 397kn
Alles - samo gotove konfe i MS asortiman

Gdje da što kupim??

Danas zvao protis za grafu, odgovor je vtx3d 4870 nemamo i nećemo imati(iako je u cijeniku), palit gtx 260 sonic može doći do kraja tjedna uz prethodni polog ali ne garantiramo da će biti baš ta!?

Diskont24 svi hvale no što kada se nešto pokvari? Vemil mi je bio još najdraži, poslovnica u SL. Brodu, prdnem do tamo, cura ne pizdi(na muški shopping) jer ima NewYorker i sl. gluposti, ne znam kako u metropoli no u brodu su bili veoma ljubazni i susretljivi i što je najbitnije mogao sam svaki dan dolaziti i napadati za rok reklamacije, a što napraviti kada ti pokidana roba expressom ode u diskont??, šuti, čekaj i nadaj se.

U ADMu nisam nikada ništa kupio, ima li tko od vas iskustva?

Poanta je da su šupci jer mogu biti. ako nečeš kupiti kod jednog šupka, možeš uvijek otići kod drugoga (šupka)

Zato opet kažem i ne branim links no ako ću nešto kupiti, kupit ću u linksu

P.S. bezobrazluk, provociranje pa čak i varanje me i ne smetaju toliko kada mi to radi netko tko se razumije u informatiku više od mene

Zadnje izmijenjeno od: housel. 09.11.2009. u 21:20.
housel je offline   Reply With Quote