View Single Post
Staro 09.11.2009., 20:46   #13
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Sumnjam sad baš 4-5min sa svim tim zajedno, tj čišćenjem i mijenjanjem paste, ali ajde, nek ti bude. Mogao bih i ja puno brže recimo, iako nema šanse za 5min, ali ja sma ti po prirodi picajzla i ono, jako uredan, i ne znam znaš li kako je to, ili znaš nekog takvog, ali buaija me ako ne znam, npr, zatvaram ladicu sa čarapama i jedna čarapa onako zapne i ostane na pola visiti vani. I znam nekad namjerno otići, kao biti "buntovan", i neću ju pospremiti, ali kud god da odem, vratim se za par min, i morma to popraviti. Tako i sa kompom, kažem, složio sam si sve super uredno kako sma htio, i dugo mi treba to ponovno napraviti ako razbacam sve. Možda ne dulje od instalacije windowsa sa svim driverima i programima, ali poprilično dugo. I odmah onda bih morao rastaviti sve komponente, i počistiti zadnju česticu prašine itd itd. Uostalom, ovaj komp koji imam si nsima slagao radi performansi, neog izgleda. Tj, ajde, jesam htio nešto te jačine, ali recimo, imao sma ja prije ove grafičke i Radeon 4870 OC-an tvronički, dakle ništa puno slabija grafa, dapače, jedva primjetno, osim u Crysisu, kao i GTS250, s akojim mi je također svaka igra, osim Crysisa jasno, radila na svemu skroz max na max rezi monitora, ali obje su imale crveni PCB, a cijeli komp mi crn iznutra (ploča, kuler na cpu, memorija, nosači HDD-ova..., plus siva unutrašnjost kučišta i napajanje - ali ono, crno-sivo). I Pormjenio sma obje grafe do ove ne zbog snage, nego jer sma htio da mi i grafa odgovara ostatku kompa. I tek kada sma ovu nabavio sma rekao, sad sam zadovoljan konačno. A što je najgore, nemam prozirnu stranicu, a i kako mi komp stoji, da ju i imam, ne ibh ništa vidio unutra, ali ono, ja znam da unutra nije sve "savršeno", i to me kopkalo.

Da, poremećen sam, i sad sam napisao nešto što nema veze s temom, ali eto, da ti odgovorim o reinstalciji te rastavljanju kompa i vremenu koje mi je potrebno da sve dovedem u "savršeni red"

Ugl, da - probat ću windowse nabavit, smoa moram naći nekoga sa oriđiđi - ne pitat zašto, jednostavno ne volim imat ni igre baš kopije, a kamoli nešto tako "velko i važno" kao OS.
ABuser je offline