View Single Post
Staro 09.11.2009., 19:18   #2092
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
nino, samo pitanje. kako ustvrditi sto je tvornicki neispravno, sto je krepalo nakon recimo 3 dana koristenja? ma, neka bude nakon jednog dana koristenja, i ako nije problem samo da mi negdje izvuces gdje to pise u zakonu o cemu vec. pa ako se meni dogodi slicna/ista stvar, da mogu otici u trgovinu gdje sam to uzeo i pokazati - e tu ti majstore to pise! sada daj novi zapakiran!

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
bas bi htio da ti se dogodi da pljunes recimo 4000kn za laptop i da odmah iz kutije ti nesto ne radi,dakle da je roba sa greskom pa da cekas recimo 30 dana da ti to rjese,to bi ti jako dobro doslo da pocnes normalno razmisljati,da vidis kako je nemati ni 4000kn ni laptop dok stoji negdje na sevisu.
sada skrecemo sa tematike, a to nije u redu. ja nigdje nisam rekao da podrzavam danasnji zakon, ponasanje trgovina/servisa u ponekim/dosta njih slucajeva itd. ja sam samo rekao da je sve odigrano po usranom, ali vazecem zakonu. i pitao u cemu je sada problem, sto nije u redu, sta ne valja?

mislim, ne valja kada se netko drzi zakona jer konacan rezultat nije u nasu korist, ne valja kada se netko ne drzi zakona jer konacan rezultat je protiv nase koristi. get the point?

Burko je offline   Reply With Quote