View Single Post
Staro 09.11.2009., 18:54   #2090
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ne branim ja nikoga, kazem opcenito da je nerealno ocekivati da ce ti trgovina dati novo bez prolaska kroz servis i odobravanje uvoznika/dobavljaca/koga vec. ili za vracanje artikla, da je definirano - da, ti koji si kupac, imas vremena 7, 14 dana da vratis kupljeno i dobijes pare nazad, sve ok. dosao bi, ja ti vracam ovo sve sacuvano, daj mi pare nazad.
ali mi smeta kad netko samouvjereno prica i tvrdi da je to tako trebalo, a sve je odigrano tocno kako je definirano - po zakonu. kazem, nije ovo vezano samo za links, ista stvar da je rijec i o admu ili protisu ili hgspotu. inace jesam moder na njihovom forumu, ali sa samim radom linksa ja nemam nikakve veze. prije nego eventualno krene opet podjebavanje, samo bacite pogled na kolicinu slozenih konfiguracija od mene, pa recite koliko ih je iz linksa. ali ne sumljam da nece biti neki drugi nacin da ispadne da sam placen od linksa, vidim da je to jedan od nacina "komuniciranja".
bas bi htio da ti se dogodi da pljunes recimo 4000kn za laptop i da odmah iz kutije ti nesto ne radi,dakle da je roba sa greskom pa da cekas recimo 30 dana da ti to rjese,to bi ti jako dobro doslo da pocnes normalno razmisljati,da vidis kako je nemati ni 4000kn ni laptop dok stoji negdje na sevisu.
Router je offline   Reply With Quote