Citiraj:
Autor alengrosevic
ima li tko iskustva sa bivsim elkotechom?
naime disk se pokvario i kod njih je bila reklamacija. u 9 mjesecu smo odnjeli u elkotech, oni su zaprimili ali poslije toga ih vise ne mozemo dobiti na telefon. ima li tko saznanja tko je preuzeo njihove obveze zamjnee robe? rijec je o WD disku..
|
Nazalost nula bodova je to...nema nikoga niti ce biti..nemoras se ni truditi poslati mail igdje...ja sam slao i u Rigu(mat. firma) i u Sloveniju (najblizi elko). Situacija je slj. do 1.10 su trebali nekome prebaciti reklamacije...navodno se ciljalo na Nitel medutim covjek je to odbio nakon toga su razmatrali Asbis isto banana te nakon toga je draga direktorica odlucila samo dati otkaz i otici. Od tada nikoga nema tamo niti se ista rjesava...wd mozes reklamirati navodno(objasnio msan) preko rma formulara na wd siteu..neznam kako ni nis, provjeri malo to..
U svakom slucaju od elkotecha nula bodova...
Postoje spekulacije da ce se raditi grupne tuzbe svih ducana u Hrv. protiv takvog ponasanja medjutim ja sumnjam...cinjenica je da su elku 90 % partnera duzni toliko love da su zbrinuti za sve eventualne reklamacije u slj. 5 god, s druge strane oni koji nisu duzni su naje...
Zivjela Hrvatska privreda!!