View Single Post
Staro 09.11.2009., 18:38   #237
krlja
Premium

krlja's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Ako si u trenutku pucanja bio ispred linije svog igraca onda je offside, ista stvar ko da ti je dodao. Ako nema protivnickih igraca svi igraci moraju biti iza ili u liniji sa svojim koji ima loptu, sve ostalo je offside
to nije istina ako su izbjegli zaleđe njih dvojica nije offside bez obzira sto se odbila jer je u trenutku dodavanja lopte i jedan i drugi su u dozvoljenoj poziciji offside je samo u tom slucaju ako se igrac nalazi ISPRED lopte znaci ako mu suigrac doda loptu iza leđa tad je offside.. igrica ima dosta nedostataka...ja sam pes fan ali moram priznat da fifa 2010 na playstationu 3 izgleda predobro i puno realnije od pesa gdje su kretnje postale dosta robotske a da ne govorim koliko ga je lose igrat razocaran sam uspjeli su unistit najbolji nogomet...stisnem tipku za dodavanje igrac se razmislja jos sekundu dvije oce li dodat..strasno igrica ima vise nedostataka nego dobrih stvari a o zvukovima publike necu trosit rijeci smjesni su cijela tekma barce prolazi u zvuku barca barca... itako cijelu utakmicu
krlja je offline   Reply With Quote