View Single Post
Staro 09.11.2009., 18:28   #2086
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
@mr neutralni

Trebali bi svi mi trinaestogodišnjaci napraviti akaunte na links forumu i tamo lijepo svakom tko pita sta ce dobiti u zamjenu ako nema istog pokazati zakon i ukazati da ima pravo na totalni povrat novaca bez amortizacije i slicnih gluposti i vidjeti koliko bi odredjenom trebalo da pocne krsiti slobodu govora, slobodu na informaciju i vlastita uvjerenja....

mislim da je sve receno....
zivjeli vi meni svi, ako dalje nastavimo, nece dobro zavrsiti. vi imate svoja uvjerenja koja se razlikuju od mojih jer znam i vidim kakvo je stanje u drzavi, i neka ostane na tome. vidim da nema svrhe ulaziti u iole normalniju raspravu jer cinjenice i argumenti vam se zasnivaju na iskustvima iz drugih drzava, sta-bi-bilo situacija, nekih moralnih razmisljanja i sta ja znam. o zakonu vidim da se zna jako puno, sve prsti od iznesenih ulomaka i teksta.
i jos za kraj laganim prcanjem zbog svoje, jebiga, nemoci. ali ok, razumijem kad nemas pametnijeg za reci. samo malo ipak bode jer je bilo slucajeva na linksu u kojima moja cenzura nije odradila ni c, sto ti moze i potvrditi par osoba sa ovog foruma. ali ok, vidim da moras malo baciti ljage, ne ide bez toga kod covjeka nema drugog oruzja.

uzivajte, dao Bog da vam se sve reklamacije, neosnovane i osnovane rjesavaju u sto kracem roku, na vase maksimalno odusevljenje .

Burko je offline   Reply With Quote