View Single Post
Staro 09.11.2009., 13:45   #192
drazenf
Registered User
Moj komp

drazenf's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Mislim da za tebe vrijedi novi zakon nažalost, zašto, zato jer je stupio na snagu negdje u 7 ili 8 mj 2008 ako se dobro sjećam znači da je stupio na snagu prije nego su ti prošle 2g vozačkog staža ako ti je dozvola prvi put izdana u 10 mj 2006 ali moja interpretacija nemora biti nužno točna/jedina...

Teško da će mu proć to s andolima u subotu u pola noći, a 10% ne postoji kod ovoga niti je u svemu 10% tolerancija...

Pa reko je da je vozio curu doma, sumnjam da su starci bili s njima inače ukinuto je to ograničenje kad smije vozit bez pratnje, to je bilo u prošlom zakonu...

E da i ima što izgubit s obzirom da sudski troškovi nisu baš par kuna ako ga tolko muči ovih 1000kn bolje mu je ne nabijat si dodatne troškove, ja sam prvi koji će nekome savjetovat da se ide borit ako ima realnu šansu da nešto ostvari ali ovdje čisto sumnjam da ima realne šasne izvuć se od kazne, a ima jako izvjesnu šansu da će još parsto kuna troškova plaćat, da je u pitanju dozvola na x mjeseci pa da se ide žalit npr samo na oduzimanje dozvole e to je već nešto drugo ali ovak samo na lovu, IMHO bolje mu je tih parsto kuna potrošit drugdje al njegova stvar...
zašto ne, tablete protiv bolova se izdaju bez recepta i može ih se kupiti u bilo kojoj dežurnoj ljekarni, ili ići u hitnu po injekciju protiv bolova, a mislim da nakon nje ne smije upravljati vozilom
žalio sam se na dosta toga, brza vožnja, alkoholizirano stanje, prolazak kroz crveno(žuto), vožnju sa isteklom vozačkom, reistracijom, svašta, sve žalbe su prošle, ali za njegov problem ni ja nisam siguran, samo kažem šta su mu opcije, a na njemu je da odluči, ko riskira profitira
uostalom Vrhovni sud je pretrpan kojekakvim žalbama, te rijetko kad uspiju riješit sve, dakle sam je zaradio kaznu pa neka i sam izabere 1000 odmah, poslije možda 1300 ili ništa
drazenf je offline   Reply With Quote