View Single Post
Staro 09.11.2009., 12:43   #2077
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
a ako ne radi? ne pali, nema boota?
a što sa komponentama? ne treba ih ubaciti u testnu konfu i istestirati?
Vec sam pisao kako je to vani. U italiji konkretno, 3 puta mi se dogodilo na razlicitim prodajnim mjestima.

1. Siemens mob, zablokirao nakon 3 dana. Dolaskom u shop, lik gs je pokusao upalit, nije se palio i hop, otvara ladicu i daje mi drugi nakon zapisivanja serijskih brojeva.

2. Maticna Asus, donesem doma, spojim, ne boota. Nazovem shop, liku objasnim, on kaze, donesi, dajem ti drugu. Tako je i bilo.

3. Najzanimljivije. Kupim jedan Acer lap, popust jer je bio izlozen. Dodjem doma i primjetim da nedostaje poklopac baterije. Vratim se tamo (Mediaworld), likovi pogledaju, prime ga nazad, storniraju racun i ja kupiom drugi lap.

Da pojasnim, u Italilji striktno postoji obveza trgovca da u roku 8 dana zamjeni neispravan artikal ili vrati novce. Najcesce to i napomenu prilikom kupnje.

Jedan kolega sa foruma je kupio uz moju pomoc jedan HP laptop i dolaskom doma (Zg) javlja mi da je jedan pixel pregoren. Nismo primjetili odmah jer je u kutu. Nazovem shop i lik mrtav/ladan kaze da donesemo i dat ce nam drugi. Nismo to ucinili jer nije smetala ta greska. Barem ne kupcu. Ali eto, malo informacija.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote