nakon cca 4 tjedna stiglo i meni .. so far so good.
dojmovi nakon par dana ..
sve radi prilicno uredno . lag kod izmjene programa postoji i ocekivan je . EPG je funkcija koju jako puno koristim - jako korisno!
sam uredaj motorola je dozlaboga ruzan , bacio sam ga iza namjestaja.na njemu je pretpostavljam IR senzor ali sve radi i kad je bacen iza , skroz izgubljena vidljivost sa daljincem !
covjek koji mi je to dosad instalirati , ajd necemo pretjerivati , spojiti - mi je rekao da netrebam gasiti tu motorolu . buduci da ju imam spojenu optickim kabelom na kucni kino , jako dobro vidim to jest cujem

da on salje signal i kad je telka ugasena . kaj nebi onda bilo bolje gasiti motorolu kad se ne gleda iskon.tv?kad vec router radi cijelo vrijeme..
sto se neta tice , ok je sve, doduse jedno dva puta u 3 dana se diskonekto sam od sebe bez nekog objasnjenja . cak mislim da imam vise od nazivnih 3 mbita, ali tak je bilo i na iskon.duu kad sam imao , na starom speedtouchu.
telefon cu sutra isprobati , ne ocekujem iznenadenja.
pozitivno je da se u postavkama iskon.tv-a moze staviti , kak oni to zovu , pod karticom "medij" da aspect ratio bude 16/9 .. mozda jednom budu pustili cisti 16/9
sve u svemu , slika mi je vrlo slicna slici sa zajdnicke antene na zgradi.
ocekujem u skoroj buducnosti HD programe - vec postoji kartica ili bar oznaka i za to. ak moze tcom isporuciti , mogu i oni , samo nisam siguran dali IPTV moze kvalitetno isporuciti HD sliku.
edit:nisam carnet , iskon.trio sam klasicni.